

## Agenda

Location: Brotman Auditorium - UW SLU

[8:00-9:00 registration]

9:00 – 9:15	Welcome and course overview (15 minutes) Lana Dov, RN, MSN, Soyeon Lippman, PhD, MPA, MS, Kim Vuong, RN, BSN
9:15 – 9:30	Participant introduction (15 minutes) Facilitators and participants
9:30 – 10:15	Tuberculosis legal and ethical issues (45 minutes) Chris Spitters, MD, MPH
10:15 – 10:30	BREAK (15 minutes)
10:30 – 11:30	<ul> <li>Latent tuberculosis infection (LTBI) case management in King, Whatcom, and Yakima counties (60 minutes)</li> <li>Panel:</li> <li>King County – June Pan, RN, BSN</li> <li>Whatcom – Ann Lund, RN, BSN</li> <li>Yakima – Tanya Britt, R.N., BSN</li> </ul>
11:30 – 12:30	LUNCH BREAK [on your own] (60 minutes)
12:30 – 1:00	Health equity and stigma (30 minutes) Omid Bagheri Garakani, MPH
1:00 – 1:40	Interactive case discussion (40 minutes) Faculty
1:40 – 2:25	Contact investigation and tips from the field (45 minutes) Moni Muraki, BASW
2:25 – 2:45	<ul> <li>WA Tuberculosis resources (20 minutes)</li> <li>Panel:</li> <li>WA DOH – Veda K. Ting, BS, BA</li> <li>WA PHL – Philip Dykema, PhD</li> <li>WTCN – Katelynne Gardner Toren, MPH</li> <li>TB ECHO – Lana Dov, RN, MSN</li> </ul>
2:45- 3:00	Final Q& A, closing (15 minutes) Facilitators